agoda.cz Osobně snad nejvíce používám Agodu,dobré ceny,spolehlivost a bonusový program. .

Agoda

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Agoda spadá pod Booking Holdings. Co se spolehlivosti týká, vyjde to nastejno. Občas najdu na Agodě stejný identický hotel levněji než na Bookingu (i přes jejich Genius 3). 

3 Citovat

Lucie _40 napsal(a):

My jsme taky s Agodou nikdy neměli problém, tyhle věci se holt čas od času asi stanou všude, nám přesně toto udělal Booking. Trošku by mě ale ohledně vracení peněz  zneklidnila ta zmínka o bankrotu, u Bookingu byl jiný důvod...

Pokud to bylo placený přes Agodu Adodě (a ta to pak platila hotelu) , tak to  v případě, že by se Agoda cukala, řeší chargeback.

0 Citovat

Vlastimil B. napsal(a):

Občas najdu na Agodě stejný identický hotel levněji než na Bookingu

mne sa zdá že za posledné roky vždy :) - Treba ale použiť VPN

1 Citovat

Agodu používám hlavně v Asii, kde většinou vychází nejlevněji a bez nějakých problémů. 

1 Citovat

Mám přes 40 rezervací u Agody a pouze jednou v Turecku mi byla zrušena rezervace hotelem, za mě spokojenost.

0 Citovat

Také mi zrušili hotel v Moskvě týden před odletem (cca před 5-ti lety) a potom co jsem si stěžovala, že se zvýšily ceny, nabídli jiný hotel za stejnou cenu. Protože mi nevyhovoval (chci 24 hodin recepci), nabídli ať si hotel najdu sama a pošlu doklad o zaplacení. Peníze mi vrátili na kartu. 

0 Citovat

Nevíte někdo kam se mám obrátit když mi agoda nechce zaplatit za hosta 72 noci je to celkem ranec 😭 měkce snímá jen nesmyslné chatuju

0